Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Rókus állótükör
Rókus állótükör
90 600 Ft

Rókus állótükör

Rókus állótükör
Rókus állótükör
Rókus állótükör
Rókus állótükör

Az előszoba a lakásunk azon pontja, amit először meglátnak a hozzánk érkező barátok, ismerősök. A különböző méretű és stílusú bútorokkal gondoltunk azokra, akiknek csak kevés helyük van, illetve azokra is, akik hazaérve azonnal lerúgják a cipőt. A fenyőbútor mindig jó döntés, mi pedig lehetőséget adunk arra, hogy legyen is miből válogatni.

 

Szélesség: 60 cm

Magasság: 197 cm

Mélység: 3 cm

 

A fotókon látható felületkezelések:

- Kombinált (fehér + waxolt antik fenyő felső díszítés)

- Fehér

90 600 Ft
Részletek

Egy magas állótükör nem csak az előszobába, de még a hálószobába is remek ötlet. Sokszor láthattuk már amerikai filmekben is. A tükör kerete 100% fenyőből készült, alul pedig 2 kis láb is van rajt.

 

A keret anyagvastagsága: 22 mm

A bútor minden része kivétel nélkül, valódi fából készült.

 

Egybe szerelt termék (fix), tehát nem kell külön összeszerelni, azonnal használható.

 

Választható fa felületkezeléshez nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Viaszolt felület: A viaszos felületkezelés a fa természetes megjelenését közvetíti, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon. Gyártónk ehhez az Egyesült Királyságból származó prémium minőségű pácot és viaszt használ.

 

Festett felület: Ez a legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A gyártónk kizárólag környezetbarát, vízbázisú festéket használ. A festékek kiváló minőségűek, minősítettek és nem mérgezőek, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak. Lelkesedés, melegség és érzelmek - csak néhány érzés, amelyet festett bútorainkkal otthonodba  varázsolunk. A színpalettát úgy építettük fel, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 

Mélyre csiszolt: A fa felületét egy speciális eljárással kezelik, így eltávolítjuk a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezeljük a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb. A bútor végső megjelenése valóban egyedi lesz.

 

Kombinált felületkezelés: A még erősebb kontraszt érdekében a kombinált felületkezelést ajánljuk. Ez azt jelenti, hogy a bútor teteje, más színt kap mint a felület többi része, ahogy az a fotókon is látható. Ha ezt a felületkezelést választod, a legérdekesebb, legmerészebb és legeredetibb színkombinációkat is kihozhatod a bútorból.

 


A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

 

KON641

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 8 hét
Szélesség
60 cm
Magasság
197 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
4900 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek