Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Sarok üveges felső elem
Sarok üveges felső elem
197 200 Ft

Sarok üveges felső elem

Sarok üveges felső elem
Sarok üveges felső elem
Sarok üveges felső elem
Sarok üveges felső elem
Sarok üveges felső elem
Sarok üveges felső elem
Sarok üveges felső elem

Álmodd meg az új konyhád, 100% valódi fából, és válogasd össze az általad kiszemelt bútordarabokat hozzá! Ha megakadsz vagy pontosítani szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

 

Szélesség: 98 cm

Magasság: 65 cm

Mélység: 98 cm

 

A fotó illusztráció, a képen szereplő felületkezelés NINCS a választékunkban!

197 200 Ft
Részletek

Egy jó konyha nem csak funkcionális de kényelmes is. Éppen ezért elengedhetetlen egy olyan felső elem, amibe minden főzéshez szükséges eszközt és alapanyagot bepakolhatunk. A sarokelem teljesen egybenyitott, 4 üveges ajtóval, az mögött pedig 1 polclappal lett ellátva. A két szélső ajtó külön-külön nyílik a középső ajtó pedig egyben, ahogy az a képeken is látható.

 

A bútor minden része valódi fából készül.

Anyagvastag 20 mm.

A felső díszléc 40 mm vastag, ez elég markánssá és optikailag masszívvá teszi a bútort.

 

Egybe szerelt termék (fix), tehát nem kell külön összeszerelni, azonnal használható.

 

Választható fa felületkezeléshez nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Viaszolt felület: A viaszos felületkezelés a fa természetes megjelenését közvetíti, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon. Gyártónk ehhez az Egyesült Királyságból származó prémium minőségű pácot és viaszt használ.

 

Pácolt felület: A pácolásnál a színes pác a fa felületére kerül, majd száradás után lakkozással van lefedve.

 

Festett felület: Ez a legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A gyártónk kizárólag környezetbarát, vízbázisú festéket használ. A festékek kiváló minőségűek, minősítettek és nem mérgezőek, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak. Lelkesedés, melegség és érzelmek - csak néhány érzés, amelyet festett bútorainkkal otthonodba  varázsolunk. A színpalettát úgy építettük fel, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 

Mélyre csiszolt: A fa felületét egy speciális eljárással kezelik, így eltávolítjuk a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezeljük a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb. A bútor végső megjelenése valóban egyedi lesz.

 

 

Kombinált felületkezelés: A még erősebb kontraszt érdekében a kombinált felületkezelést ajánljuk. Ez azt jelenti, hogy a bútor korpusz, tehát a fenéklap, tetőlap és oldalai más színt kapnak mint a belseje. Ez főleg üveges/nyitott polcos darabok esetében látványos. Ha ezt a felületkezelést választod, a legérdekesebb, legmerészebb és legeredetibb színkombinációkat is kihozhatod a bútorból.

 


 

Választható fogantyúk: 
Több féle fogantyú közül is lehet választani. Nem csak a formát, de a színt is meg lehet határozni, ehhez részletes, nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Több konyhaelem rendelése esetén külön árajánlatot adunk.

 

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

 

Konyhabútor rendelése esetén ingyenes 3D -s tervet és pontos vázrajzot is küldünk a gyártás megkezdése előtt.

 

KON525

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 8 hét
Szélesség
98 cm
Magasság
65 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek