Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Dupla fenyőfa szobainas (pácolt)

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.8 (4 vélemény)
(3)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
László
2023.06.22
A szobainas megfelelő, jól szolgál. Az összeszerelési útmutató jobb lett volna , ha a csomagban van., +egy két jó tanács még elkelt volna a szerelésben gyakorlatlanok számára.
Konki Fenyőbútor üzlet válasza:
Kedves László! Köszönjük, hogy értékelte a szobainast. Amit lehet egy ideje online küldünk, hisz a szobainas részletes, fotókkal ellátott útmutatója több oldalnyi papírt eredményezne, ami az összeszerelés után a szemétbe kerül. Cégünk törekszik arra, hogy minél kevesebb hulladékot termeljen, többek közt ez az egyik oka annak, hogy helyette sok időt és energiát fordítunk PDF szerelési útmutatókra. Megértését köszönjük :)
László
2023.04.13
Nagyon praktikus, jó termék. Az összeszerelési útmutató nem elég informatív a laikus számára, az ábrái is kis méretűek. A termék feletti örömömet némileg csökkentette az, hogy a csomagolást végző munkatársuk a valóban szükséges 4 csavar helyett mindössze kettőt tett a csomagba!
Buzás Mónika
2023.01.05
Gyors szállitás.Kiváló minőségű bútor.
Judit
2023.01.04
Összeszerelési útmutató hasznos lett volna, ha szerepel a csomagban. Így sem volt bonyolult összeszerelni, de úgy egyszerűbb lett volna. A termék nagyon jó minőségű, szeretjük. Köszönjük!
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza