Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Claudia polc kicsi 80 cm-es
Claudia polc kicsi 80 cm-es
59 000 Ft

Claudia polc kicsi 80 cm-es

Claudia polc kicsi 80 cm-es
Claudia polc kicsi 80 cm-es
Claudia polc kicsi 80 cm-es
Claudia polc kicsi 80 cm-es

Szélesség: 80 cm

Magasság: 103 cm

Mélység: 30 cm

 

SEGÍTÜNK

A SZÍNVÁLASZTÁSBAN

Színmintát kínálunk a bútorvásárlás előtt, ez segít eldönteni, hogy melyik szín passzol legjobban az otthonához. A fény- és árnyékhatás, valamint a felület struktúrája jobban látszódik. 

 

 

59 000 Ft
Részletek

SKANDINÁV STÍLUS

Ez a stílus a természetközelségről, az egyszerűségről, a múlt felidézéséről szól. Az ilyen belső terekben otthonos, meghitt légkör megteremtésére a cél. Természetes anyagok például fa, kő, kerámia, tégla, bőr használatával és az egyes tájegységekre jellemző motívumokkal érik el ezt a hatást. A bútorok mellett a használati és dísztárgyakkal lehet igazán személyes a vidéki stílusú otthonunk. Itt keveredhetnek a modern felhasználási eszközök a hagyományos örökölt vagy felújított régi darabokkal. Igazán lenyűgözővé válik, ha a stílus mindenhol a hagyományokhoz kötődik, szoros kapcsolatban áll a környékünk tradícióival.

CLAUDIA RÁTÉT POLC

A skandináv stílus jegyei fellelhetők az egyszerű, de kellemes lekerekített éleken. A könyvespolcok nemcsak tárolóhelyet biztosítanak, hanem dekoratív elemek is lehetnek egy szoba vagy iroda belső terében. A könyvek és más tárgyak megjelenítése a polcokon lehetőséget ad a személyes stílus és ízlés kifejezésére, miközben vonzó megjelenést kölcsönöznek a térnek. Mindemellett a könyvespolcok segítenek rendszerezni a könyveket és más tárgyakat, így könnyen megtalálható és hozzáférhető azokhoz, amikor szükség van rájuk. Ez növeli a kényelmet és hatékonyságot, különösen irodai vagy tanulási környezetekben. Az egyes polclapok rögzítése facsapolással, kerek tiplikkel megoldott. Egy polclap 5-5 facsappal van rögzítve, így jól terhelhető a könyvespolc. Kiemelkedő, 22 mm vastag, kiváló minőségű északi fenyőfából készül (borovi fenyő), a részletekre odafigyelve. Lapraszerelt, a termék szétszedett állapotban kerül átadásra, kellő gondossággal becsomagolva és ezt a használat helyén össze kell szerelni. A szükséges ragasztó és csavarok a csomagban megtalálhatók. A polc összeállításához kisebb gyakorlottság szükséges. Claudia-Anikó termékcsaládunk széles választékát tekintse meg itt.

 

FELÜLETKEZELÉS

Natúr lakkozott: A fa természetes natúr szépségében van jelen, amit a 3 rétegű UV lakkal ellátott felület véd a szennyeződéséktől.

 

Pácolt, lakkozott felület: A pácolásnál a színes pác a fa felületére kerül, majd száradás után többszöri lakkozással van lefedve.

Festett hófehér felület: Ez az egyik legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A festék kiváló minőségű, minősített és nem mérgező, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak.

 

KÉRDÉS A TERMÉKRŐL

Hívjon minket munkaidőben, készséggel állunk rendelkezésére! Küldjön üzenetet a KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva, itt érdeklődhet és egyeztetjük a részleteket. Erre minél előbb, de legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk.

 

TERMÉKADATOK

- Anyagvastagság 22 mm

- Polcköz 28 cm magas.

- Anyaghasználat: valódi északi (borovi) fenyő

- Lapraszerelt

 

TERMÉSZETES FA

A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel. Javasoljuk, hogy vízzel való érintkezés után száraz ruhával törölje át, valamint tartsa szárazon a bútort a tömör fa sajátos tulajdonságai miatt. A természetes fából készült bútorokat nem lehet fűtőberendezések közelébe helyezni, mert a felületükön repedések keletkezhetnek. Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. Még több hasznos tanácsot blog cikkünkben olvashat.

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
2 – 3 hét
Magyarországon gyártott
Magyarországon gyártott
Szélesség
80 cm
Magasság
103 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Pácolási (szín) felár
színtől függő
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!