Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Stílusjegyek

Minden bútorcsaládunknak egyedi megjelenése van. Valamelyik a klasszikusabb vonalakat követi, némelyik modernebb, de olyan is akad, amelyik a régi időket idézi. Képgalériánkban átfogóbb képet kaphatnak a bútorainkról, egészen részletekbe menően. Mindegyik stílushoz megvan, hogy milyen felületkezelésel lehet kérni, milyen plusz egyedi jelleget tud adni a fenyőbútorának vagy mi illik a lakás enteriőrjébe.

  • A natúr lakkozott felület a fa eredeti nyers szépségét adja vissza. A lakkréteg minden esetben többször kerül fel a felületre, közte csiszolva van, ezáltal tökéletes felületet kap a bútor.
  • A pácolásnál a kiválasztott színű pác a fa felületére kerül, majd száradás után lakkozással van lefedve. A lakkréteg minden esetben többször kerül fel a felületre, közte csiszolva van, ezáltal tökéletes felületet kap a bútor.
  • A hófehér szín eléréséhez a natúr fa lakkozásra kerül és ezután fújjuk a fehér festéket a bútorra, ezáltal a fa erezete csak egészen közelről látszódik.
  • Viaszolt, vagy waxolt (Borka, Direktor, Csenge és Magor bútorcsaládoknál) felület esetén a fa természetes megjelenését őrzi meg, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon.
  • Mélyrecsiszolt felületkezelésnél (Borka, Direktor, Csenge és Magor bútorcsaládoknál) eltávolítják a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezelik a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb.
  • Kombinált felületkezelés. Így még egyedibbé tesszük a bútort. A kombinált felületkezelés felhasználási módja lehet eltérő korpusz és front vagy tetőlap, de üveges elemeknél más színű bútorbelső is. Igazán meggyőző hatást lehet elérni ezáltal.

A színek tájékoztató jellegűek, a monitor beállítástól és a fényviszonyoktól függően eltérések lehetnek. A képek vaku és közvetlen napfény mentes helyen, szórt fényeknél készültek.


Claudia-Anikó termékekhez választható pácszínek és a bútorcsalád főbb jellemzői:


Vanessa termékekhez választható pácszínek és a bútorcsalád főbb jellemzői:


Zsombor termékekhez választható pácszínek és a bútorcsalád főbb jellemzői:


 

Fruzsi termékekhez választható pácszínek és a bútorcsalád főbb jellemzői:


Szilaj termékekhez választható pácszínek és a bútorcsalád főbb jellemzői:


Viktória termékekhez választható pácszínek és a bútorcsalád főbb jellemzői:


A Magor termékekhez választható pácszínek és a bútorcsalád főbb jellemzői:


Nardo termékekhez választható pácszínek és a bútorcsalád főbb jellemzői:


A Borka termékekhez választható pácszínek és a bútorcsalád főbb jellemzői:


A Csenge termékekhez választható pácszínek és a bútorcsalád főbb jellemzői:


A Direktor termékekhez választható pácszínek és a bútorcsalád főbb jellemzői: