Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Vica 2 fiókos éjjeliszekrény
Vica 2 fiókos éjjeliszekrény
55 900 Ft
ÚJ

Vica 2 fiókos éjjeliszekrény

Vica 2 fiókos éjjeliszekrény
Vica 2 fiókos éjjeliszekrény
Vica 2 fiókos éjjeliszekrény
Vica 2 fiókos éjjeliszekrény
Vica 2 fiókos éjjeliszekrény
Vica 2 fiókos éjjeliszekrény

Egy éjjeliszekrény elengedhetetlen a hálóban, az ágy mellett a helye. Hisz ide rakjuk esténként a könyvet, amit olvastunk lefekvés előtt, itt csörög reggel a mobilunk, és a kislámpát is erre helyezzük. Néha nyitott, néha fiókos, néha pedig csak egy ajtó is elég. Nálunk minden formában, minden stílusban és minden méretben megtalálod.

 

Szélesség: 40 cm

Magasság: 62 cm

Mélység: 30 cm

55 900 Ft
Részletek

A Vica egy egyszerű vonalvezetésű, hosszú lábakon álló praktikus éjjeliszekrény, két fiókkal. A bútor minden része kivétel nélkül, valódi fából készült.

 

Egybe szerelt termék (fix), tehát nem kell külön összeszerelni, azonnal használható.

 

Választható fa felületkezeléshez nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Viaszolt felület: A viaszos felületkezelés a fa természetes megjelenését közvetíti, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon. Gyártónk ehhez az Egyesült Királyságból származó prémium minőségű pácot és viaszt használ.

 

Festett felület: Ez a legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A gyártónk kizárólag környezetbarát, vízbázisú festéket használ. A festékek kiváló minőségűek, minősítettek és nem mérgezőek, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak. Lelkesedés, melegség és érzelmek - csak néhány érzés, amelyet festett bútorainkkal otthonodba  varázsolunk. A színpalettát úgy építettük fel, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 

Dupla rétegű antik: Ebben az esetben két különböző színű festékréteg van ugyanazon a felületen. Az első színnel az egész felületet lefestik, majd a szélekre egy speciális viaszt visznek fel, ezután pedig a második színt viszik fel a bútor teljes felületére. A széleken, ahol a speciális viaszt alkalmazták, a második szín nem fog megtapadni, így az alatta lévő réteg az éleken láthatóvá válik, ettől kelt antik hatást. Tipp: Ha jól akarsz választani, akkor a bútor fő színe a szoba általános színe, az alatta lévő réteg, ami az éleken látszik pedig a szoba másodlagos színe legyen. Így lesz tökéletes a harmónia.

 

Mélyre csiszolt: A fa felületét egy speciális eljárással kezelik, így eltávolítjuk a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezeljük a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb. A bútor végső megjelenése valóban egyedi lesz.

 


 

Választható fogantyúk: 
Több féle fogantyú közül is lehet választani. Nem csak a formát, de a színt is meg lehet határozni, ehhez részletes, nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található. Egyes termékeknél van lehetőség kulcs és zár kiválasztására is, hogy melyek ezek, az a befotózott termékképből könnyedén megállapítható.

 

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

 

KON475

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Fix, összeszerelt termék
Fix, összeszerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Szélesség
40 cm
Magasság
62 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
5900 Ft
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Adrienn
2022.11.23
Szállítási határidő közepes, de egyeztetett.
A bútor amit kaptam jó minőségű, szép, olyan lett, amilyet szerettem volna.
Köszönöm.
Hasonló termékek