Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Elizabeth 2 fiókos franciaágy (180 -as)
Elizabeth 2 fiókos franciaágy (180 -as)
363 500 Ft

Elizabeth 2 fiókos franciaágy (180 -as)

Elizabeth 2 fiókos franciaágy (180 -as)
Elizabeth 2 fiókos franciaágy (180 -as)
Elizabeth 2 fiókos franciaágy (180 -as)
Elizabeth 2 fiókos franciaágy (180 -as)
Elizabeth 2 fiókos franciaágy (180 -as)

Hogy indult a mai napod? Tudtad, hogy az ágyad minősége nagyban befolyásolja azt, hogy ébredsz reggelente? Miután átgondoltad, hogy milyen széles és milyen magas ágyra van szükséged, már nincs más dolgod, mint körülnézni a webshopunkban, és kiválasztani azt, ami a te elvárásaidnak a leginkább megfelel. Szinte minden stílusban és minden méretben találsz nálunk masszív fenyőágyakat, időseknek és fiataloknak egyaránt.

Matrac méret: 180x200 cm

363 500 Ft
Részletek

Akkor a legjobb a franciaágy, ha van kivel megosztanunk azt. Az Elizabeth ágy nem véletlen kapott ennyire előkelő nevet, mert maga az ágy dizájnja, főleg a fejvég íves kialakítása is ezt képviseli. A két fiók nem csak dizájn elem, hanem ágyneműtartót is helyettesítő plusz tárolóhely.

Fejtámla magassága: 90 cm

Lábvég magassága: 74 cm

Ágy külső mérete: 185 x 220 cm

 

A fiókok belső mérete:

Szélesség: 71 cm

Mélység: 85,5 cm

Magasság: 12,5 cm

 

A bútor minden része kivétel nélkül, valódi fából készült.

Az ágy ára az ágykeretet és a matractartó fix fenyő lécezést tartalmazza.

Az ágy terhelhetősége: 130-140 kg

A fiókok, facsúszós kivitelben készülnek és csak az ágy egyik oldaláról nyithatók. Az ágyneműtartó fiókok helyzetét az ágy összerekásakor tetszőlegesen ki lehet választani jobb vagy bal oldali elhelyezkedésre, mivel a fej és a lábtámla bármelyik oldalról ráilleszthető.

 

A matrac az ágyhoz külön vásárolható. Ennek egyik előnye, hogy az egyéni igényeknek a legmegfelelőbbet (keménységben, árban, magasságban, terhelhetőségben) lehet az ágyba helyezni. A másik pozitívum, hogy a fekvőfelület bármikor cserélhető új matrac vásárlásával.

Lapraszerelt, a termék szétszedett állapotban kerül átadásra, kellő gondossággal becsomagolva és ezt a használat helyén össze kell szerelni. A szükséges csavarok, facsapok és a szerelési rajz a csomagban megtalálható. Az ágy összeállításához csak csavarhúzó szükséges. A műveletek bárki számára egyszerűen elvégezhetők.

 

Választható fa felületkezeléshez nagyfelbontású, fényképes segédlet a fotók között található.

 

Viaszolt felület: A viaszos felületkezelés a fa természetes megjelenését közvetíti, és amellett, hogy a legtöbb színnel/árnyalattal kompatibilis, a régi idők emlékeit idézi fel a bútorokon. Gyártónk ehhez az Egyesült Királyságból származó prémium minőségű pácot és viaszt használ.

 

Pácolt felület: A pácolásnál a színes pác a fa felületére kerül, majd száradás után lakkozással van lefedve.

 

Festett felület: Ez a legnépszerűbb felületkezelés. A felületeket kétszer festik le, így fényesek, simák és finom tapintásúak lesznek, ugyanakkor alatta nagyon diszkréten még mindig látszik a fa lényege. A gyártónk kizárólag környezetbarát, vízbázisú festéket használ. A festékek kiváló minőségűek, minősítettek és nem mérgezőek, ezért a gyerekszobába szánt bútoroknál is alkalmazhatóak. Lelkesedés, melegség és érzelmek - csak néhány érzés, amelyet festett bútorainkkal otthonodba  varázsolunk. A színpalettát úgy építettük fel, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 

Mélyre csiszolt: A fa felületét egy speciális eljárással kezelik, így eltávolítjuk a fa felületén látható évgyűrűk puha részeit, majd a fát páccal, lakkal, vagy olajjal kezeljük a színtől függően. A mélyre csiszolt felületkezelési típusnál a tömörfa-érzet még jobban kihangsúlyozódik, az így kapott felület keményebb tapintású, de a kisebb ütésekkel szemben is ellenállóbb. A bútor végső megjelenése valóban egyedi lesz.

 


 

Felületkezelésnél az ágyrácsok natúrak.

A valódi fenyőfa bútor illata és szépsége semmi más anyaggal nem összehasonlítható. Természetes anyagból a természetet viszi otthonába.

 

KON61-2D

Adatok
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
4 – 8 hét
Matrac méret
180 x 200 cm
100% fenyőfa
100% fenyőfa
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek