Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Blog

EZ VOLT 2021!

Konki Fenyőbútor
EZ VOLT 2021!

Januárban még nem hittük volna, hogy a koronavírus ennyire meghatározza majd 2021 -ben is a mindennapjainkat.

Viszont nagyon sok jó dolog is történt idén, régóta nem fejleszettünk ennyit, felújítottuk bemutatótermünket, megújítottuk webshopunkat, megjelent egy új bútorcsalád és még egy új kollégával is bővült a csapatunk, hogy még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni vevőinket.

Az év eleje nagy lendülettel indult, aztán beütött az, amit nagyon nem szerettünk volna: kénytelenek voltunk bezárni több hétre egy korményrendelet értelmében, amit a koronavírus megakadályozása végett hozott a Kormány. Viszont jól használtuk ki ezt az időszakot, felújítottuk bemutatótermünket, így alaposan kifestettünk, amivel egészen új arculatot kapott az üzlet, és jelentős erőfeszítéseket tettünk azért is, hogy kívülről is sokkal vonzóbbá váljon, így egy külső festést és egy teljes üzletre kiterjedő tetőcserét is megejtettünk.

Eközben webshopunk természetesen továbbra is üzemelt és a megrendeléseket akadálytalanul tudtuk teljesíteni, úgyhogy szerencsére nem okozott nálunk komoly fennakadást a koronavírus miatti bezárás. Az év első részét ez nagyban meghatározta.

Tavasz elején aztán megnyitott mellettünk az S-Park, melynek építése és az üzletünkbe való bejutás okozott némi fejtörést, de értékeljük, hogy az építtető mindent megtett annak érdekében, hogy az autóval való megközelítés és az árufogralom lehetőség szerint zavartalanul működjön. A végén aztán végre eltűntek a kordonok és használatba vehettük azt az útszakaszt, amit nekünk alakítottak ki.

A következő fordulópont az üzletünk életében a nyár közepén jött, sikerült bővíteni a csapatunkat, így sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudjuk kiszolgálni a vevői igényeket, megrendeléseket, ezen felül egészen új fordulatot vett a közösségi média kommunikációnk is. Többek közt megjelentünk Pinteresten, ahol próbálunk heti szinten új tartalommal előállni, de Instagramon és Facebookon is próbálunk egyre több hasznos, néha szórakoztató, érdekes tartalmat nyújtani, valamint a blogunk arculata is változóban van.

Valóra váltottuk egy régi álmunkat, elkészült az első komolyabb bemutató videónk a mintatermünkben, ami YouTubeon és Facebookon is több ezren láttak már. Hangulatos zenei aláfestéssel, remek képi világgal az ország másik felén is úgy érezheti az érdeklődő, hogy tett egy gyors utazást nálunk. Ha már megalapítottuk a YouTube csatornánkat, akkor persze nem hagyjuk, hogy ez az egy videó "árválkodjon" rajt, hanem vannak terveink a jövőre nézve. Ez egyelőre még maradjon titok, de biztosak vagyunk benne, hogy hasznosnak találjátok majd.

Megjelent a nyár második felében Nardo bútorcsaládunk, mely egy alapvetően modernebb darab, és különlegessége, hogy számtalan módon variálható, hisz az egyes elemek és a lábkeretek külön-külön is rendelhetőek, és úgy összeállíthatóak, olyan sorrendben ahogy tetszik. Csupán a kreativitás szab határt, a kisebb elemeket pedig akár falra is szerelhetjük.

Az év második felében nagyon sok energiát fektettünk abba, hogy bővítsük a termékekről készült fotóinkat, többek közt egy új menüpontban tudjuk bemutatni részletesen az egyes bútorcsaládokra jellemző stílusjegyeket, ezzel is tovább segítve azon vásárlóink döntését, akiknek nincs lehetőségük eljönni személyesen üzletünkbe, és webshopon keresztül rendelik meg új bútoraikat. Emellett nagy figyelmet fordítottunk a vásárlói igényekre és visszajelzésekre, így a gyártóink közreműködésével sikerült egyedi bútordarabokkal is bővíteni a kínálatunkat.

Köszönjük az egész éves figyelmet itt a blogon és a közösségi médiában, köszönjük azoknak, akik nálunk vásároltak (üzletünkben és webshopon egyaránt), valamint köszönjük azoknak a cégeknek is a bizalmat, akik minket tiszteltek meg beruházásaikkal. Kellemes ünnepeket, egészségben, boldogságban gazdag új évet kívánunk mindenkinek.