Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Szálláshelyek berendezése

LEGYEN A TE APARTMANOD A LEGKÉNYELMESEBB A VENDÉGEIDNEK!

Szálláshelyek, panziók, apartmanok, nyaralók berendezését is vállaljuk, meglévő bútorkínálatunk mellett kisebb módosításokkal, akár egyedi bútort is el tudunk készíttetni gyártóinkkal, a széria termékektől kis mértékben való eltérésekkel, színre pácolási lehetőséggel. Amennyiben szeretné hogy masszív fenyőfából készüljenek a bútorok, keressen fel bennünket személyesen, vagy elérhetőségeinken.

Legtöbbször kis alapterületen kell kialakítanunk egy teljes család mindennapi életéhez szükséges helyet, hiszen egy nyaralás alatt is legtöbbször ugyanazok az igényeink mint a hétköznapokban. Persze nem is visszük magunkkal a teljes lakást az összes ruhánkkal. A legfontosabb, hogy helytakarékos bútorokkal rendezzük be a rendelkezésre álló tereket, így ha mindennek megvan a maga helye, nem lesz sem rendetlenség, sem zsúfoltság a szobában.

Szekrényben az akasztós-polcos belső elrendezésű a kedvelt. Ingeknek, kabátnak, dzsekinek az akasztós rész használható, a polcos részében jó elférnek a nadrágok és a pulóverek. A fiókos komódba kényelmesen elszortírozhatók a kisebb ruhák mint a pólók, fehérneműk, zoknik, sőt a TV készülék is ráhelyezhető, ha nem falra rögzítjük.

Az éjjeli szekrény praktikus kiegészítő (órának, pohárnak, gyógyszernek, ékszereknek...), a falipolc pedig az ágy fölé helyezve szépen harmonizál a meglévő bútorokkal és a szabad falfelületet is kitölti. Szép tárgyakkal jól dekorál. Az ágyban a felnőtt szobákba a 160-as szélesség általában mindenkinek megfelel, mivel ez kényelmes szélesség. A matracban a közepesen kemény - kemény, jó terhelhetőségű, tisztítható változatok a legkedveltebbek.

Esetenként kisebb étkező asztalt is be lehet tenni, amennyiben nincs külön étkező rész kialakítva.

Reméljük, ezzel a pár mondattal is sikerült kicsit segítenünk. Számtalan egyéni igény és tapasztalat merül fel természetesen, ezért bátran forduljon hozzánk. Mi, a több mint két évtizedes tapasztalatunkkal, sok ötletet adhatunk és időt is spórolhatunk meg.

(Fotók: Korona Panzió - Csokonyavisonta)