Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Blog

Új fenyőbútorok: a felújítás záróakkordja

Konki Fenyőbútor
Új fenyőbútorok: a felújítás záróakkordja

Ha épp lakásfelújítás kellős közepén jársz, vagy esetleg már az utolsó simításokat végzed, aktuális lehet a bútorok kérdése. Lehet, hogy felmerült benned, hogy visszateszed a régi bútorokat, amik már régóta megvannak neked, de tudnod kell: az új fenyőbútorokkal sok előnyöd származhat, és ebben a blogcikkben azt is eláruljuk, mik ezek.

Az első érv, amit fel tudunk hozni, hogy miért új fenyőbútorokkal rendezd be a felújított otthonod, hogy az új bútorok garantáltan hosszabb élettartamot ígérnek, mint a régiek, főleg, ha fenyőbútorról van szó. Masszívabbak, erősebbek, és kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami hosszú távon garantálja a bútorok megbízhatóságát és tartósságát. Időt és pénzt takarítanak meg számodra, így nem kell aggódnod azon, hogy hamarosan cserélni kell majd a bútoraidat. Az új fenyőbútorokkal az otthonodat egy teljesen új szintre emelheted, és személyre szabhatod azt, amely tökéletesen tükrözi a te stílusodat és ízlésedet.

A második érvünk, hogy lehetőséged adódik teljesen újragondolni a koncepciót. Teljesen új tárolóhelyek, új dekorációs ötletek és tökéletesen megújult dizájn, ha elég kreatív vagy. Az új bútorokkal könnyebben tudsz rendet tartani, mivel egyszerűbben tárolhatod a dolgaidat, így az otthonod sokkal rendezettebb és kényelmesebb lehet hosszú távon. Emellett lehetőség adódik arra, hogy olyan funkciókat és kényelmi megoldásokat válassz, amelyekkel a régi bútoraid nem rendelkeztek. Ja, és teljesen minden, hogy az új trendeket követed vagy a régebbi stílusokat kedveled, mindenre találsz egy tökéletes alternatívát nálunk.

A harmadik érv, hogy teljesen új és egyedi dizájnt adhatsz frissen felújított lakásodnak, köszönhetően annak, hogy számos pácszínnel rendelheted meg a termékeinket. Emellett vannak bizonyos bútorcsaládok, ahol nem csak színt, de más-más felületkezelést, ezeknek a kombinációját és bizonyos mértékben, elsősorban konyha esetében egyedi, méretre gyártott darabokat is kérhetsz. Az egyediség mindig is vonzó volt, és a lakberendezés sem kivétel ez alól.


Mi ebben az esetben nem csak teljesen ingyenes konzultációt, de vázrajzot és profi látványtervet is tudunk neked készíttetni. Pontosan tudjuk, hogy egy ilyen nagy esemény, mint egy felújítás, egy család életében mennyire stresszes tud lenni, de ha leadod a megrendelésed, onnantól folyamatos kapcsolattartással biztosítunk téged arról, hogy a bútorral kapcsolatos ügyeid sínen vannak, ezek miatt ne aggódj!


A negyedik és talán az egyik legnyomósabb érv, hogyha esetleg a szakik még falakat is mozgattak a munka során, lehet, hogy a régi bútoraid nem is illeszkednek már az újratervezett belső elrendezésbe. Ilyenkor a legjobb, ha ebből az aspektusból is átgondolod, és kész tervekkel, pontos méretekkel és határozott elképzeléssel állsz neki új fenyőbútoraid felkutatásának a webshopunkban. Emellett ingyenes tanácsadást és nagyobb megrendelés esetén egyedi árajánlatot tudunk biztosítani, így te is sokkal jobban jársz, már ami a felújításra és bebútorozásra szánt büdzsét illeti.

Az ötödik érvünk az új fenyőbútorok mellett, hogy tökéletes befektetésnek bizonyulnak, ha a későbbiekben eladnád vagy kiadnád a házat/lakást, akár évtizedekig büszke lakója leszel. Odafigyelés és kíméletes használat mellett hosszú évekig megőrzik épségüket, és jó szolgálatot tesznek. A masszív fenyőbútorok árait látva lehet, hogy kísértésbe esel, hogy kíméld a pénztárcád és olcsóbb bútorokkal rendezkedj be, de nagyon sokszor bebizonyosodott, hogy ez rövid távon jó ötletnek tűnhet, hosszú távon kimondottan ráfizetéses.

Nincs is annál jobb érzés, mint kiválasztani az új bútoraidat, és azt látni, hogy azok mennyire tökéletesen illenek az otthonodba. Ezek kiválasztása és beszerzése olyan izgalmas és inspiráló lehet, amelynek során új ötletekkel gazdagodsz.

Reméljük, hogy a fenti információk segítenek megerősíteni a döntésed és eloszlattak benned minden kételyt. Ha még további kérdéseid vagy észrevételeid vannak, ne habozz felkeresni minket telefonon, e-mailben, vagy bármilyen egyéb kapcsolattartási módon, és szívesen segítünk neked további információkkal és tanácsokkal.

(Borító: @mimithecook)


Kapcsolódó blogcikkünk:

A konyha bebútorozás lépései - Bútorok a javából.

A fenyőbútorok népszerűsége az utóbbi időben újra felértékelődött, és egyre többen választják ezeket az otthonaikban. Ennek több oka is van, például, hogy könnyen illeszkednek bármelyik helyiségbe, így természetesen a konyhába is. Először is, ha többet akarsz megtudni a nálunk kapható provanszi stílusú konyhabútorokról, akkor előbb ezt a korábbi blogcikkünket olvasd el.