Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 293 3790

Zsombor ágyneműtartós (gázrugós) franciaágy
Zsombor ágyneműtartós, gázrugós, fenyő franciaágy 180
265 400 Ft

Zsombor ágyneműtartós, gázrugós, fenyő franciaágy 180

Zsombor ágyneműtartós (gázrugós) franciaágy
Zsombor ágyneműtartós (gázrugós) franciaágy
Zsombor ágyneműtartós (gázrugós) franciaágy
Zsombor ágyneműtartós (gázrugós) franciaágy

180 x 200-as matrac mérettel.

 

SEGÍTÜNK

A SZÍNVÁLASZTÁSBAN

Színmintát kínálunk a bútorvásárlás előtt, ez segít eldönteni, hogy melyik szín passzol legjobban az otthonához. A fény- és árnyékhatás, valamint a felület struktúrája jobban látszódik. 

 

 

265 400 Ft
Részletek

SKANDINÁV STÍLUS

Ez a stílus a természetközelségről, az egyszerűségről, a múlt felidézéséről szól. Az ilyen belső terekben otthonos, meghitt légkör megteremtésére a cél. Természetes anyagok például fa, kő, kerámia, tégla, bőr használatával és az egyes tájegységekre jellemző motívumokkal érik el ezt a hatást. A bútorok mellett a használati és dísztárgyakkal lehet igazán személyes a vidéki stílusú otthonunk. Itt keveredhetnek a modern felhasználási eszközök a hagyományos örökölt vagy felújított régi darabokkal. Igazán lenyűgözővé válik, ha a stílus mindenhol a hagyományokhoz kötődik, szoros kapcsolatban áll a környékünk tradícióival.

ZSOMBOR GÁZRUGÓS FRANCIAÁGY KERET

A skandináv stílus jegyei fellelhetők az egyszerű, de kellemes lekerekített éleken, díszítésektől mentes. Az ágyrácsokat tartó keret anyagvastagsága 38 mm, erre kerülnek a 18 mm vastag ágyrácsok. Igazán erős, masszív vázszerkezet, Az ágy terhelhetősége 130-140 kg. A matrac külön vásárolható. Ennek egyik előnye, hogy egyéni igényeknek a legmegfelelőbbet lehet az ágyba helyezni (keménységben, árban, magasságban, terhelhetőségben). A másik pozitívum, hogy a fekvőfelület bármikor cserélhető új matrac vásárlásával. Lapraszerelt, a termék szétszedett állapotban kerül átadásra, kellő gondossággal becsomagolva és ezt a használat helyén össze kell szerelni. A szükséges csavarok, facsapok és a szerelési rajz a csomagban megtalálható. Az ágy összeállításához csak csavarhúzó szükséges. A műveletek bárki számára egyszerűen elvégezhetők. Kiemelkedő, 22 mm vastag, kiváló minőségű északi fenyőfából készül (borovi fenyő), a részletekre odafigyelve. Az ágyneműtartó alja farost lemez. Zsombor termékcsaládunk széles választékát tekintse meg itt.

 

FELÜLETKEZELÉS

Natúr lakkozott: A fa természetes natúr szépségében van jelen, amit a 3 rétegű UV lakkal ellátott felület véd a szennyeződéséktől.

 

Pácolt, lakkozott felület: A pácolásnál a színes pác a fa felületére kerül, majd száradás után többszöri lakkozással van lefedve.

KÉRDÉS A TERMÉKRŐL

Hívjon minket munkaidőben, készséggel állunk rendelkezésére! Küldjön üzenetet a KOSÁRBA felirat alatt a kérdőjelre (?) kattintva, itt érdeklődhet és egyeztetjük a részleteket. Erre minél előbb, de legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk.

 

TERMÉKADATOK

- Lábak vastagsága  32 mm

- Láb- és fejtámla a lábakon belül, valamint az ágyoldalak: 22 mm

- Fejtámla magassága középen: 73 cm

- Lábvég magassága középen: 40 cm

- A padlószint és a matractartó lécezés felső szintjének távolsága:  cm

- Az ágy külső mérete: 150 x 207 cm

- Gázrugóval 

- Natúr fenyő ágyráccsal és rácstartó kerettel

- Anyaghasználat: valódi északi (borovi) fenyő

- Lapraszerelt

Színre pácolásnál az ágyrácsok, a középső tartó gerenda a lábakkal, natúrak.

 

TERMÉSZETES FA

A fából készült bútorok az erdő illatát viszik otthonába, ami semmi mással nem összehasonlítható érzést adnak. A támlákat az ágyoldalhoz rögzítő csavarokat 1 hónap használat után érdemes ellenőrizni, ha kell utánahúzni. Azt is tudni érdemes, hogy nem minden fa alkalmas festett felületkezelésre a fa szemcsézettsége miatt, ám a fenyő egészen más, a fabútorok szintjének teljesen új világát nyitja meg a könnyen kezelhető felület miatt. A port rendszeresen törölje le egy puha, nedves ruhával, lehetőleg mikroszálas vagy más finom anyagból készülttel. Még több hasznos tanácsot blog cikkünkben olvashat.

Adatok
Valódi fenyőfa
Valódi fenyőfa
Színre pácolva is rendelhető
Színre pácolva is rendelhető
Lapra szerelt termék
Lapra szerelt termék
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Felületkezelése egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Megrendelési idő, amennyiben nincs raktáron
3 – 5 hét
Magyarországon gyártott
Magyarországon gyártott
Matrac méret
180 x 200 cm
Szállítási költség Magyarország területén
INGYENES
Pácolási (szín) felár
színtől függő
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek